OKTÓBER 2022

V mesiaci október náš čaká:
Zber gaštanov pre zvieratká – Beseda so zdravotnou sestrou – Vnímajkovia – Príprava darčekov pre starých rodičov – Aktivity so Stromáčikom – Prechádzky čarovnou prírodou – Plavecký výcvik predškolákov

Aktivity so Stromáčikom
Aj tento školský rok sme sa zapojili do „Stromu života“. Založili sme školský klub Dúha, ktorý symbolizuje našu materskú školu.

Strom života je enviromentálna organizácia, ktorá zážitkovým vzdelávaním o prírode, životnom prostredí a kvalite života prebúdza v deťoch chuť učiť sa, meniť sa a konať v prospech ochrany a zveľaďovania života na Zemi.
Počas roka budeme realizovať aktivity podporujúce budovanie pozitívneho vzťahu k prírode, okolitému prostrediu, ochrane Zemi, pretože všetko to, čo počas života zažijeme, ostane v nás.
V októbri sme so Stromáčikom pozorovali jesenné počasie⛅☔ , bádali sme v prírode🌲🌳, vybrali sme sa na jesennú vychádzku do mestského parku🚶‍♂️🚶‍♀️🚶, zbierali sme jesenné plody🍁🍂.
Výsledok uvidíte na fotkách. Prekrásne 🤩 /foto viď. fotogaléria/

Prechádzky čarovnou prírodou
Mesiac október patrí medzi najkrajšie mesiace, čo sa týka farieb. I naši škôlkari využili krásne počasie a vybrali sa do mestskej záhrady, ktorá im ponúkla širokú škálu farieb pre oči, prírodnín na zber a popadaného lístia na šantenie.

PLAVECKÝ VÝCVIK
Naši predškoláci sa vrhli do prvého športového výcviku, ktorým bol plavecký výcvik.🏊‍♀️Dva týždne, deň čo deň, sa učili nebáť vody, ponoriť sa, byť disciplinovaní a vytrvalí. Deti si z výcviku odniesli nielen skvelé zážitky, ale i „mokrý diplom“.
Dúfame, že naši predškoláci budú naďalej pokračovať v upevňovaní získaných zručností a stanú sa z nich dobrí plavci!👍 /foto viď. fotogaléria/

OKTÓBER 2022
Prejsť na začiatok